ja bym sobie odpuscil - fotel kierowcy to ma, a pasazer o ile nie ma jakis dramatow z plecami nigdy tego nie bedzie uzywal...
[O2] GSM II książka kontaków Octavia II FL
Zwiń
X
-
[O2] GSM II książka kontaków Octavia II FL
Jak w temacie, moi drodzy taka przypadłość jest OCT II FL z GSM II i telefon NOKIA N96 wszystko ładnie się łączy i niby jest ok ale na maxi-dot nie chce wykonać upload książki kontaków z telefonu, można wybrać ostatnie połączenia ale nie ma książki...
jakieś pomysły?
-
-
bart82, nie wszystkie telefony wyświetlają książkę mimo łączenia sie itd. sprawdź sobie na stronie skody , odszukaj listę telefonów z którymi współpracuje blth . ogladałem ją niedawno i właśnie to zauważyłem że są takie przypadki.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
bart82, czasem pomaga zmiana softu telefonu na nowszy
mialem tak z N e52- po zmianie softu zaczęła się bezproblemowo łączyćprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deviltomektrzeba włączyć "zdalny tryb sim"
piotrek_gdy, jesli pomogla Ci zmiana softu , to Ci zazdroszcze, powaznie, zrobilem to samo tyle ze w N95 i nadal kicha...
bart82, jesli tel jest kompatybilny , uwierz mi nie musisz nic robic ... cala operacje wrzucenia kontaktow BT wykona samoczynnie "bez twojego udzialu"
sprobuj moze wykonac ta sama operacje z czyims nowszym modelowo aparatem ,moze byc ale wcale oczywiscie nie musi byc Nokia, wtedy bedziesz wiedzial czy problem jest ewidentnie w twoim telefonie w czy generalnie z urzadzeniem BT..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz
-
-
Czasami pomaga upgrade softu telefonu. Także miałem problem z N95 8GB. W firmowej E51 z nowym softem problem zniknął. Próbowałem także od kumpla HTC HD2 i też nie było problemu. GSM II działa też z C6 oraz z obecnie posiadaną N97 mini. W tym wątku wrzuciłem spisy kompatybilnych telefonów, choć nie wiem jak się to ma do rzeczywistości.
Komentarz
-
Komentarz